Voting

Tuesday, May 25, 2010

Englannintuliaisia

Ystävä käväisi taas Englannissa ja sain iiiiison kassillisen kaikkea ihanaa!
  • Tuo sokerimassa (regal ice) on kyllä aivan sikamaisen halpaa siellä, markettitavaraa. Valkoista sekä viiden värin lajitelma oli tilauslistalla. (Laadusta en kyllä vielä tiedä, ei tullut aikanaan koskaan kokeiltua.)
  • Myöskään Wiltonin pastavärit eivät ole hinnalla pilattuja, 8 purkin setti n.15e!
  • Toivelistalla oli myös perhosmuotti, ja metallirasiassa niitä onkin montaa eri kokoa, sekä pari kukkaa ja lehteäkin.
  • Ihkuja muffinssivuokia tuli myös, sekä Nigellankin kehuma Bake-O-Glide leivinpaperi joka kehitetty erityisesti pikeerikoristeiden tekoa silmälläpitäen.
  • Vaniljauutetta pyysin myös tuomaan, sen käyttöön kun totuin saarella asuessani. Vaniljasokeri on kyllä ihanaa, mutta monissa britti/jenkkiohjeissa kun käsketään nestemäistä uutetta laittaa niin helpompi kun ei tarvitse mitään muunnoksia. Ja onhan tuo siis aivan taivaallista tavaraa!
  • Betty Crockerin valmista kakunkuorrutetta tuli purkillinen. Siellä maksaa alle 2e, Cittarissa melkein 6e... (Tuo tavara on aika korkealla listallani "asioita joita voisin syödä suoraan purkista") Painaa sen verran ettei sitä sieltä sentään enempiä raahaamaan kannata ryhtyä.
  • Uutuutena minulle on paketti syötävää ohutta vohvelipaperia. Varmasti sille voisi esim. maalata, jos ei marsipaanit tai muut massat oikein sytytä? Täytyy kokeilla. Iso osa näistä muuten on Dr.Oetkerin, joten voisi kuvitella ettei niiden saaminen joihinkin isoihin marketteihin aivan kohtuuttoman vaikeaa olisi kun muutakin tavaraa ko.firmalta on myynnissä, eli jakelukanava on kunnossa. Voisi varmaan aloittaa lähi-Cittarin kauppiaan painostamisen että ottaisi valikoimiin :) On siellä kaikkea muutakin hassua myynnissä jolla tuskin kovin laaja ostajakunta on!
  • Sitten oli vielä pari pakettia valmiskoristeita ja sokerina pohjalla pinkit cupcake servetit ja kertakäyttölautaset! Epäilen kyllä etten raaski noita ikinä käyttää :) Mutta varmaan oli siis puolet matkalaukun painosta mulle tavaraa, kiitos valtaisasti vielä :)

1 comment:

  1. Pleasure was all mine. :)

    Näyttääpäs ne herkullisilta tuossa tarjottimella. :b Odottelen mitä herkkuja saat noista aikaiseksi. Mun olis pitäny olla nokkela ja tuoda lisäksi jotain oman synttärikakun päälle. :D

    Btw, saat seuraavaksi tuliaisia sitten Helsingistä. ;)

    ReplyDelete