Voi jestas näitä kuvia, siihen siis paneudutaan tästä lähtien paremmin! Olisi sittenkin pitänyt laittaa blogin nimeksi "selityksen makua" kuten ensin piti :)
Pohjia teen aina useamman kerralla, vissiin 8  munan  normi sokerikakkupohja jonka paistan erikokoisissa vuoissa ja loput pakkaseen.  Kostutus vaniljasokeri/maito. Välissä  mansikkamousse jossa tod.näk. pakasterasiallinen mansikkamurskaa,  rahkaa, kermaa  ja pari liivatetta. Toisessa välissä kermavaahto ja  banaaniviipaleita.  (Koska Herra Nirso ei muusta tykkää...) Pää koottu  Aino-jäätelöpurkkiin,  masu kelmutettuun taikinakulhoonkulhoon ja häntä pieneen pakasterasiaan.
Päälle kermaa ja sokerimassa  joka värjätty vihreäksi. Keltaiset osat   marsipaania, muut sokerimassaa.  Kullan väristä glittergeeliä vähän   koristeena. Muumit seikkailemassa tarjoilun lomassa. Kiipeävät Rocky Road-kekseistä tehtyä polkua (ehe ehe, vähän nokkelaa eikö...?) brownies-kukkulan yli pätkiskakkulinnalle. 
Ja sama kakku seuraavaan tarjoiluun eheytettynä. Huomaa tyylikäs   kaulapanta joka peittää sauman. Pää siis oli kahdesti tarjolla.
Nomnom, tuo oli parasta syömääni lohikäärmettä...:b
ReplyDeleteOlen vastaanottanut yhteystietosi, nyt vain odottelemaan ensimmäistä sly11 pakettia =)
ReplyDelete