Voting

Sunday, April 11, 2010

Lohikäärmekakku 1v

Taidan aloittaa tämän muistikirjan kirjaamalla ylös kuopuksen synttärikakut. Eli Perhe-lehdessä oli kuvat hienoista lohikäärmekakuista,(olisivatkohan olleet KakkuKatrin?) ja esikoinen niitä oli kuolannut jo monta päivää. Rakettikakun oli kyllä jo ajat sitten valkannut pikkuveikan synttärikakuksi, mutta mieli muuttui. Lohikäärmettä siis.

Voi jestas näitä kuvia, siihen siis paneudutaan tästä lähtien paremmin! Olisi sittenkin pitänyt laittaa blogin nimeksi "selityksen makua" kuten ensin piti :)Pohjia teen aina useamman kerralla, vissiin 8 munan normi sokerikakkupohja jonka paistan erikokoisissa vuoissa ja loput pakkaseen. Kostutus vaniljasokeri/maito. Välissä mansikkamousse jossa tod.näk. pakasterasiallinen mansikkamurskaa, rahkaa, kermaa ja pari liivatetta. Toisessa välissä kermavaahto ja banaaniviipaleita. (Koska Herra Nirso ei muusta tykkää...) Pää koottu Aino-jäätelöpurkkiin, masu kelmutettuun taikinakulhoonkulhoon ja häntä pieneen pakasterasiaan.
Päälle kermaa ja sokerimassa joka värjätty vihreäksi. Keltaiset osat marsipaania, muut sokerimassaa. Kullan väristä glittergeeliä vähän koristeena. Muumit seikkailemassa tarjoilun lomassa. Kiipeävät Rocky Road-kekseistä tehtyä polkua (ehe ehe, vähän nokkelaa eikö...?) brownies-kukkulan yli pätkiskakkulinnalle. Ja sama kakku seuraavaan tarjoiluun eheytettynä. Huomaa tyylikäs kaulapanta joka peittää sauman. Pää siis oli kahdesti tarjolla.

2 comments:

  1. Nomnom, tuo oli parasta syömääni lohikäärmettä...:b

    ReplyDelete
  2. Olen vastaanottanut yhteystietosi, nyt vain odottelemaan ensimmäistä sly11 pakettia =)

    ReplyDelete