Voting

Wednesday, April 28, 2010

Macarons

"Making macarons requires a great deal of discipline and is a process that is highly dependent on exactitude, technique, and proper equipment. For this reason it is a notoriously difficult recipe to master and a frustrating endeavor for the amateur baker."

Allekirjoitan :D Kannattiko koettaa, kun mitään yllämainituista ominaisuuksista ei ole. No, eivät nuo pahalta maistu. Onnistumista olisi ehkä edesauttanut jos sekä tomusokeri että mantelijauhe eivät olisi loppuneet kesken... Jospa vaikka seuraavalla katsoisi aineet valmiiksi, eikä vasta valkuaiset vatkattuaan toteaisi että jaa, ei muita aineita sitten ollutkaan :) Lime Curdia välissä , sitä kun avattu purkki sattui olemaan.

Aikas ihqdaa tarjotin, eikö? Ostin synttärilahjaksi itselleni, Kodin ykkösestä (?!!) jossa muutakin cupcake-osaston ihanuutta. Jos olis minusta kiinni niin keittiössä ei muuta olisikaan :)

3 comments:

  1. määäääki haluun tollasen tarjottimen! :)
    mä haluan myös cupcake tatuoinnin ja cupcake koruja :D

    ReplyDelete
  2. Olen kans cupcake koruja ja muuta tilpehöörää kuolannut ulkomaisilla (jenkki) sivustoilla. Joku olikin sellaisia ihania huulirasvoja ostanut, rasiat kuin korut :)

    ReplyDelete
  3. mieki olen muuten cup cake fani :D muffinssivuokia on jos jonkinlaisia...ja kun siis huomenna pääsen istahtaa koneelle niin postaan lisää hulluuttani...no mutta siitä hulluudesta huomenna lisää :D

    ihania nuo kaikki cupcake-jutut.. tarjotin, servetit, lautaset :D

    ReplyDelete