Voting

Monday, August 16, 2010

Villen tähtikakku

Pikkuveli täytti 30v, miten sellainen voi edes olla mahdollista?!? Tämä kakku oli sukulaiskahvilla, ja tais nuo meidän pikkukaverit syödä suurimman osan :) Ihan perus sokerikakkupohja, välissä monien kehuma valkosuklaakermavaahto. Toisessa välissä sipaisu karhunvatukkahilloa ja toisessa lime curdia. Oli liian äitelää mun mielestä, ja varsinkin kun hellettä oli ihan tarpeeksi niin ei voinut edes perus kermakakkua oikein tehdä vaan päällä oli vaahtismassa, joten makeutta ei puuttunut...

Päälliseen kokeilin tuollaista tähtikuviointimattoa joka oli superalennuksessa ja siten siis saatava ;) Sopi pikkuveljen kakkuun kun on fyysikko ja ollaan oltu avaruusihmisiä lapsesta asti. Vaikeeta oli kyllä sen käyttö, kuviot ei tulleet kovin siististi esiin vaan niistä jäi "varjot". Massa siis liikkui suhteessa alustaan. Kokeilin molemmin päin, eli alusta alla ja päällä ja molempi pahempi. Lopulta en jaksanut enää vaan sai luvan kelvata.

Haasteellinen keli oli kuvata valkoista kakkua, pitäis ehtiä opetella tuosta kamerasta muutakin kuin automaattisäädöt vissiin.

No comments:

Post a Comment