Voting

Monday, August 16, 2010

Villen hallibilekakut / Hazard


Hallibileisiin, jotka siis olivat myös veljen synttäribileet, oli arviolta tulossa noin 50 henkeä, ja illan kestonkin kannalta päädyin kolmeen kakkuun. Tämä oli niistä viimeisin, mutta kuvanlaatu on tasainen läpi koko illan... :)

Kyseessä caipirinha juustokakku, maidoton sellainen. Tai niin luulin, mutta vasta kakun tehtyäni tajusin että Dominokeksien täyte varmasti on jotain maitohässäkkää. Eipä sillä merkitystä ollut, ei kakkua maidottomana toivottu oltu. Eli kaksi purkkia sitruunatuore"juustoa", kaksi purkkia Sunnuntai vispattavaa valkoista vaahtojuttua, (mitä lie, enpä ole ostamassa toiste. Kesti aivan tolkuttoman kauan vispaantua.) kaksi pussia caipirinha drink mix -jauhoa, n.puoli desiä limemehutiivistettä ja kolme liivatetta. Pohjalla siis perus dominomuru + rasva. Päällä paketti lime jell-o hyytelöä jonka hyydytin omaan kippoonsa ja viskoin epämääräiseksi biohasardiksi kakun päälle.





Kakkua ympäröi valkosuklaa "transferi" jossa lukee "Police line, do not cross." Pesin ja säästin kalvon jolla aiemmin käyttämäni kaupasta ostettu transferi oli, piirsin siihen tummasuklaalla tekstin ja sen jähmetyttyä kaadoin päälle keltaiseksi värjäämääni valkosuklaata. Hyvin toimi, vaikka hiukan teksti sotkeentuikin levittäessäni valkosuklaata jota oli aivan liian vähän. 

Koristeet on sokerimassaa joihin pensselillä maalasin varoituskuviot (myrkky, biohasardi, säteily ja laser.) pastavärillä. Taustan sivelin suklaalla etteivät sulaisi hyytelön päälle, ja hyvin toimi.

 Tässä vielä kuva boolista jossa siis kuivajäätä :) Sillä ne kakutkin sai pysymään minuakin tyydyttäneessä lämpötilassa yllättävän pitkään.

 

No comments:

Post a Comment